Årets Förvillare

Humor: Sajten Vetenskap och Folkbildning rekommenderar Kränku te

Föreningen Vetenskap och Folkbildning (VOF) känner sig kränkt av denna systersajt. Vi har funderat på detta och vill därför rekommendera styrelsen att dricka Kränku te som innehåller det uppiggande ämnet tein.

Vi tror att det också kan hjälpa i förebyggande syfte i och med att halva styrelsen i föreningen Vetenskap och Folkbildning nominerats som kandidater till Årets förvillare.

Årest förvillare är ett pris som föreningen Vetenskap och folkbildning delar ut varje år med syftet att förbättra besättningen i den svenska universitetsvärlden. Årest förvillare är alltså inte alls ett förnedringspris. VOF delar även ut priset till idioter de kartlagt ute i samhället.

För närvarande delas priset Årets förvillare ut av både föreningen Vetenskap och Folkbildning (28 december) likväl som sajten Årets förvillare (16 december). Det kan tyckas förvirrande och vi föreslår därför att någon ute i landet initierar priset Årets förvillare som i december varje år delas ut  till antingen föreningen Vetenskap och folkbildning eller sajten Vetenskap och folkbildning eller sajten Årets förvillare beroende på vilken av dessa som förvirrat mest varje givet år.

Ett upprop om det kommer att skickas ut via landets alla nyhetsbyråer och tidningar meddelar Årets förvillare.

”Vi har lärt oss det av VOF som alltjämt är vår förebild. Vi vill bli lika bra som er”, meddelar redaktionen bakom sajten Årets förvillare. Ansvarig utgivare bakom Årets förvillare dementerar bestämt å andra sidan det uttalandet.

(Denna sida rättades kl 10:56 och 11:19 och 13:13 pga av förvirring)

Föregående

Humor: Föreningen Vetenskap och Folkbildning känner sig kränkt

Nästa

Prof. Sven-Ove Hanssons mobbningsfilosofi kritiseras av forskningschef vid Södertälje sjukhus

4 kommentarer

 1. Solveig Silverin, miljöingenjör

  Hej på er underbara eller du underbara!

  De däringa ”originalen” har haft monopol på idiotin så länge nu så att det behövdes stagas upp till att bli lite mer seriöst.

  Jag hoppas ni presenteras på Wikipedia också? man kanske skulle skapa fler ”Vetenskap och Folkbildning” för ingen har ju monopol på dessa ord ju? Det bör blir årets totalförvillelse.

  Så Tack Tack för er/din goda insats för klokhet och förstånd..

  Solveig

 2. professorn

  Tack Solveig för dina ord. Wikipedia är hårdkontrollerat av medlemmar från föreningen VOF. De kommer att försöka stoppa ett försök. Du får iofs gärna försöka starta en post om denna hemsida. – Professorn

 3. Anders

  Det är väl bra att ”orginalet” försöker förhindra att Wikipedia förvanskas. Det finns säkert andra än VoF som försöker rätta till felaktigheterna. Om Wikipedia skall bli tillförlitligt så bör helst ”dårarna” hålla sig borta!

 4. Solvieg Silverin

  VoF borde stoppas från Wikipedia då de förvanskar faktainformationen genom ett selektivt urval av faktainformation för att göra in skapa en felaktig bild som passar mobilindustrin, läkemedels och vaccinindustrin bättre. VoF är alltså lobbyister för dessa industrier. Det är inte rimligt att industrins lobbyister skall styra innehållet på Wikipedia som de gör allt för att förhindra att det rättas till. Man har inte lyckats rätt till felaktigheterna eller lägga till forskning som inte gynnar industrins intressen när det gäller elöverkänslighet. Man påstår till och med att den skit de lagt in där bekräftar att elöverkänslighet är välundersökt, men det är en direkt lögn, eftersom den forskning VoF hänvisar till är tillrättalagd. där metodiken inte ens är vetenskaplig som exempelvis att man inte ens nyttjat elöverkänsliga i testerna fast de påstår det. Det är en av de mest grövsta felkällorna. Det är som att testa personer som inte är pollenallergiker och påstå att de är pollenallergiker som inte kunnat känna skillnaden. Detta är alltså så dessa s k vetenskapliga forskningar som VoF och myndigheterna hänvisar till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: