Familjen Wallenberg nomineras till Årets Förvillare 2016

Wallenberg nomineras till Årets Förvillare 2016
Kollage, Wallenberg nomineras till Årets Förvillare 2016

Familjen Wallenberg nomineras till Årets Förvillare 2016.

Motiveringar:

”Därför att de verkar utan att synas – innan internet – genom att att de har kontrollen över ekonomin via sitt bankägande och även den vapenindustri som gör saker och ting som garanterar vidare kontroll för de naturresursflöden som är förutsättningen för den handel som kräver en betalningsinfrastruktur och ett betalningsmedel, bägge kontrollerade av de enskilda bankerna.”

Nominator: C. Grewe

”Vapenfamiljen Wallenberg förvillar journalister och svenska folket genom sitt styrande bakom kulisserna. Flera  tidningar har skrivit om hur de manipulerar utan att försöka väcka uppmärksamhet. Det är magstarkt att de till och med tjänar pengar på flyktingkrisen som de själva skapat genom att verka för vapenförsäljning till t. ex. Mellanöstern och till länder som bedriver krigföring där. Sedan blir Marcus Wallenberg bestört över att de, som förlorat sina familjer pga statsterrorism, attackerar det rika Europa.”

Nominator: Journalist

 

Länkar

www.wallenberg.com

Ekot: Svenska vapen kan användas i Jemenkriget

SVD: Wallenberg efter terrorn: ”Jag blir bestört”

NewsVoice: Wallenberg täljer guld på krig och flyktingkatastrof i krigens kölvatten

DN: Hemligt brev avgjorde Saudiaffären

Parasitstopp: Hur Wallenberg köpte upp Sverige med sina egna skulder