Nominera Årets Förvillare 2019 – [Stängd]

Smoking men - Crestock.com

Nu kan du nominera Årets Förvillare 2019. Bidra till att göra Sverige till ett land med hederliga beslutsfattare myndigheter, företag, politiker, journalister och massmedier.  Bidra till att återupprätta Sveriges goda rykte, inte minst internationellt.

Denna blogg med adressen Aretsforvillare.nu är en folkstyrd kanal för den som vill klaga på pseudovetenskap, politiskt maktmissbruk, falsk folkbildning, forskningsfusk, myndighetsinkompetens eller vilseledande media mm. Det sker genom röstning på Årets Förvillare. Folket både nominerar och röstar fram vinnare.

REGLER FÖR ATT FÅ EN NOMINERING GODKÄND

 • Du måste motivera med minst 30 ord.
 • Du måste lägga till minst 2-3 länkar eller referenser som ger din argumentation tyngd.
 • Nominera med webbformuläret eller använd kommentarsfältet längst ner.

Nomineringen stängs normalt i slutet av december och därefter påbörjas röstningen. Vinnare annonseras första veckan i januari 2020.

NOMINERING STÄNGD

RÖSTA HÄR

14 kommentarer

 1. Jag nominerar följande beslutsfattare eller organisation inkl motivering.: Stefan Löfven, vår statsminister, är självfallet fullkomligt solklart val för mig. Han inte bara demonstrerat sin okunskap om vad som pågår i vårt land, han försöker också snedvrida bilden på sina politiska motståndare på det mest kränkande sätt!

  [NOMINERINGENS MOTIVERING ÄR FÖR VAG. SAKNAS REFERENSER/LÄNKAR.]

 2. Jag nominerar följande beslutsfattare eller organisation inkl motivering.: Greta Thunberg
  Har inte bidragit med annat än rädsla och oro utan att själv komma med förslag till åtgärder som skulle kunna påverka de förmenta problem.

  [NOMINERINGEN ÄR EJ GODKÄND. DEN ÄR KORT OCH VAG. SAKNAS REFERENSER/LÄNKAR]

 3. Stefan Löfven! Med Sossarna. En oärlig politiker som endast ser till sin egen makt, helt utan betänksamt på Sverige och svenskarna som byggt upp vårt land.
  Går muslimernas ärenden då Sossarna nästan är helt beroende av muslimska röster.
  Tillsammans med övriga styrande: Anni Lööf, och en av dom värsta; MP, V. Alla är dom landsförrädare!
  Dessa politiska partier har och drar ner Sverige till ett utarmat kriminellt och fattigt land där dom kriminella kan fortsätta utan att åka fast. Dessutom börjar en ”synlig” nedbrytning av demokratin.

  [NOMINERINGENS MOTIVERING ÄR VAG. SAKNAS REFERENSER/LÄNKAR.]

 4. Jag nominerar partierna som ingår i 7 klövern, dvs M, KD, L, C, S, MP, V dom skapar kaus i det politiska landskapet genom att prata om vad dom vill genom sin politik, till befolkningen, sedan decemberöverenskommelsen. När det gäller politisk kollision, så fegar dom ut, istället för att driva sin politik i första rum. Dom fäller aldrig. Bara jamsar med, pratar strunt. Partierna är bara ett falsarium. Alla ljuger lika mycket politiskt. Det kan man se det senaste 50 åren, hur dom har betet sig, gentemot befolkningen.

  [NOMINERINGEN ÄR EJ GODKÄND. DEN ÄR KORT OCH VAG. SAKNAS REFERENSER/LÄNKAR]

 5. Morgan Johansson. Han är fullständigt olämplig på sin post.

  [NOMINERINGEN ÄR EJ GODKÄND. DEN ÄR KORT OCH VAG. SAKNAS REFERENSER/LÄNKAR]

 6. Stefan Löfven för han grundlurat pensionärer om en trygg pension, vård, boende, mat och hälsa.

  [NOMINERINGEN ÄR EJ GODKÄND. DEN ÄR FÖR KORT OCH VAG. SAKNAS REFERENSER/LÄNKAR.]

 7. Nominering av Victoria Dyring som årets förvillare. Victoria Dyring som leder Vetenskapens värld i TV gör det på ett mycket partiskt sätt. Hon bemöter kritik mot icke etablerade ståndpunkter på ett arrogant och fördomsfullt sätt, antingen det gäller alternativ medicin, vacciner, homeopati, eller strålning. Programmet om 5G var särklass. Vår mest etablerade oberoende forskare om cancer och strålning fick framträda bara några minuter och uttala sig allmänt, medan Maria Feychting med forskningsanslag från Ericsson och Telia och vice ordförande för ICNIRP, en industristyrd stiftelse som utformat våra gränsvärden för strålning, fick använda stordelen av programtiden för att tala om hur ofarligt 5G är (trots att ingen utvärdering av hälsorisker gjorts, och att hon fick komma med rena lögner utan att bli bemött. Victoria Dyrings hantering av vetnskaplig objektivitet gör henne väl värd att tilldelas ett pris som årets förvillare och greenwashare.

  Som referens skickar jag länkarna till programmet om 5 G och Lennart Hardells föredrag om 5 G för Vågbrytaren:

  https://www.svtplay.se/video/24017019/vetenskapens-varld/vetenskapens-varld-sasong-31-5g-supertekniken-som-skrammer

  https://www.newsvoice.se/2019/11/risker-5g/

  [NOMINERINGEN ÄR GODKÄND]

 8. Peter Wolodarski för att ständigt förvränga fakta till att bli något som gör hans agenda mer rättvisa än att sanningen ska komma fram.

  Att vården krisar, morden ökar, våldtäkter ökar och att ekonomin o varje kommun krisar beror enligt honom och DN pga stora pensionsavgångar och för få yngre arbetare som tar vid och enbart det. Vad alla förstått, att vår asylmottagning håller på att krascha svensk välfärd och att det till viss del redan är så vägrar han och DN erkänna på väg in i kaklet!

  [NOMINERINGENS MOTIVERING ÄR FÖR VAG. SAKNAS REFERENSER/LÄNKAR.]

 9. Eskil Erlandsson borde bli årets Förvirrade Förvillare. Förvillad av sina händer som letar sig upp på låren och under kjolarna på de damer han fått till bordet. Han försöker förvilla rätten att tro att hans vikinga-sjuka händer lever ett eget liv utom all kontroll. Det gör även hans försvarsadvokat. Kan han se sig själv i spegeln utan att skämmas över sig själv ?

  [NOMINERINGENS MOTIVERING ÄR VAG. SAKNAS REFERENSER/LÄNKAR.]

 10. Finns ingen annan än GRATA THUNBERG som förvillat EB hel generation till att tro på nonsens.

  [NOMINERINGENS MOTIVERING ÄR FÖR VAG. SAKNAS REFERENSER/LÄNKAR.]

 11. Den internationella globalistiska finanselitens marionett. Den svenska Drottningen av Kaos, Annie Lööf. Som regerar via vår aningslösa och självgoda statsminister.

  [NOMINERINGENS MOTIVERING ÄR FÖR VAG. SAKNAS REFERENSER/LÄNKAR.]

 12. Journalisten Kent Werne.

  Hans numera berömda föreläsning i riksdagen om antisemitism och sociala medier där han läste innantill från Carl Norbergs Facebookvägg att denne påstod att Soros styr Wallenberg när där stod precis tvärtom.

  Han har också uttalat sig felaktigt i vaccinfrågan rätt ordentligt, finns säkert ännu mer då han inte vilar på lagrarna.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/MgeKB0/radsla-och-misstro–grogrund-for-konspiration
  https://www.google.se/amp/s/www.vaken.se/vilseledande-artikelserie-om-vaccinfragan-i-etc-av-kent-werne/%3famp?espv=1
  https://m.youtube.com/watch?v=rRO_BefEmn8
  https://www.google.se/amp/s/www.vaken.se/journalisten-kent-werne-sprider-osanningar-och-propaganda-om-konspirationsteorier/%3famp?espv=1

 13. Johan Trouve
  För hans envisa hävdande att västlänken skulle vara något bra trots att det visats att den har ett negativt utfall.

  [NOMINERINGENS MOTIVERING ÄR FÖR VAG. SAKNAS REFERENSER/LÄNKAR.]

 14. Dan Larhammar är en kemist som ljuger om komplementär och alternativ medicin, får utrymme i media för att tala om homeopati trots att han inte är kunnig i homeopati. Hans fru har ett företag som jobbar för läkemedelsindustrin och Larhammar sitter i styrelsen för detta företag. Larhammar har suttit med i expertgruppen rörande KAM och även haft presentation om homeopati för riksdagsledamöter trots koppling till läkemedelsindustrin och brist på kunskap.

  [NOMINERINGENS MOTIVERING ÄR FÖR VAG. SAKNAS REFERENSER/LÄNKAR.]

Kommentarer är stängda.