Thus, on a strict diet, when the body is not enough to keep the glucose metabolism in the Krebs cycle, after lipids exceed pre-separation (fats). Grassi begin to carbon dioxide and water, releasing energy to separate the body needs to support vital functions. It is because of this weight loss, because it occurs obesity - a consequence of the deposition of fat in the body. In the case of the glucose utilization process violation it occurs in the form of its loss of useful link levothroid fatty substances in the blood vessels which causes a rapid development of atherosclerosis. Cystitis: 30, 61, 40, 29, 51. The infection of the bladder. Stomach - hot, Yang Körper responsible for the movement of energy, the food consumed in the thermal expansion of the pulp and the promotion of food supply in the intestine. In "Who Chzhud" "boiling pot" it is called. monotonous food cold (literally - from the refrigerator, in a figurative - Yin) constantly cools the boiler, which weakens the vitality.

Peter Wolodarski – DN:s chefredaktör – nomineras till Årets Förvillare även för 2016

Peter Wolodarski, <a href=

mind video SVT Agenda” width=”296″ height=”300″ /> Peter Wolodarski, ask video SVT Agenda från 2016-11-13

Vi försökte förhindra det, clinic men det gick inte. Den nya motiveringen var för bra. Nomineringen av DN:s chefredaktör Peter Wolodarski till Årets förvillare för 2016 godkänns därmed. Han fick priset förra året och nu är det dags igen. Risken finns att han vinner två år på raken, men han har svår konkurrens av bland annat familjen Wallenberg.

Motivering:

”Peter Wolodarski har under året fortsatt med subjektiv information till DN:s läsare. Personliga enögda halvsanningar brukas för att få läsaren att tro att det är journalistisk saklig underbyggd information bakom hans olika analyser.

Analyserna han gör är inget annat än att förvilla läsaren att tro att han företräder allmänna uppfattningar då det är hans egna och som inte överensstämmer med verkligheten.

Aldrig publicerades någon artikel som belyste H. Clintons lögner och bedrägliga kriminella beteende under valkampanjen utan endast artiklar som nedvärderade Trump till en ”skunks” nivå.

Utöver detta har han fortsatt att skrämma Svenska folket för ”rysshotet”, fortsatt att vurma för Natoanslutning utan att belysa riskerna samt KOSTNADEN för en anslutning.

Wolodarski är en dunkel chefredaktör med ett antal frilansande journalister som om ej företräder samma uppfattning som honom förmodligen inte får några framtida uppdrag. På så sätt förvillar han, i egenskap och som företrädare för Sveriges största dagstidning, det svenska folket.”

Nominator: G.N.

Referens

Alice Teodorescu (GP) utklassar skakig Peter Wolodarski (DN) 2016-11-13

3 Comments

 1. [ytterligare nominering av Peter Wolodarski inkommen via mail]

  Peter Wolodarski har, på den korta tid han varit chefredaktör för DN, förvandlat en av landets största och mest trovärdiga nyhetsrapportörer och informationskällor till ett propagandablad för västvärldens maktelit och NATO.

  Reply
 2. [ytterligare nominering av Peter Wolodarski inkommen via mail]

  Hets mot Ryssland, hets mot svenska folket.

  Reply
 3. [ytterligare nominering av Peter Wolodarski inkommen via mail]

  Peter Wolodarski följer inte den journalistiska yrkesetiken utan är gärna medlöpare till regeringsmakten. Självkritiken saknas inom DN, detta syntes på tidningens webbplats under det amerikanska presidentvalet. Men just när det gäller Peter Wolodarski så finns de bästa formuleringarna där

  http://newsvoice.se/2016/11/30/peter-wolodarski-nomineras-arets-forvillare/
  Hans uttalande om Donald Trump är en förvillande artikel som gör gällande att undersökning har gjorts, emedan det ät Peter Wolodarskis personliga åsikt.
  http://www.dn.se/ledare/peter-wolodarski-du-vill-inte-ha-trump-som-president-klockan-3-pa-natten/.
  Hur kan veta att folket tycker så. Det är förvillande.

  Reply

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: