Livstidsdömd av föreningen Vetenskap och Folkbildning?

Dr Annika Dahlqvist skriver idag 14 aug 2013 i sin blogg.

Häromdagen var det en ganska trevlig artikel om mig i VK. Omgående kom det en kommentar efter artikeln från en DR som påstod (Jag lyckas inte hitta kommentaren just nu) att jag inte har reda på vetenskapligt underlag för mina påståenden om LCHF, samt att h*n drar upp gammalt skräp om att jag skulle ha sagt att ”äter man en riktig kost kan man inte få cancer”. Det är typiska argument från VoF-håll. (Jag har inte sagt detta utan det var en missuppfattning av en Aftonbladet-reporter i aug 2009)

VoF är en pseudoakademisk mobbarförening. Medlemmarna där får i sitt forum utgjuta alla sina aggressioner mot vissa utvalda mobbningsoffer, där jag är en av de mest ”populära”.

Voffarna förföljer och trakasserar sedan sina utvalda offer resten av deras liv. De utser vissa VoF-medlemmar till att bevaka mobbningsoffrens liv och leverne för att kunna hugga så fort de har en chans.

VoF utsåg mig till Årets förvillare 2009 för att jag i min blogg hade argumenterat emot massvaccinationen mot svininfluensa. Att jag sedan fick rätt, när det visade sig att hundratals barn och unga hade fått den fruktansvärda sjukdomen narkolepsi som biverkan av vaccinationen, ökade snarast på VoF-s raseri mot mig.

Det var förstås en prestigeförlust för dem att jag fick rätt – och prestigen tycks vara det viktigaste av allt för dessa pseudoakademiska snobbar och mobbare.

Källa: Dr Annika Dahlqvist