Nomineringen av Årets Förvillare för 2021 skippas – för litet intresse

Smoking men - Crestock.com

MEDDELANDE. För få valde att nominera Årets Förvillare 2021. Tanken är att alla kan stimulera hederliga beslutsfattare, myndigheter, företag, politiker, journalister och massmedier genom röstning. Nominering och efterföljande röstning skjuts upp till nästa år.

Denna blogg med adressen Aretsforvillare.nu är en folkstyrd kanal för den som vill klaga på pseudovetenskap, politiskt maktmissbruk, falsk folkbildning, forskningsfusk, myndighetsinkompetens eller vilseledande media mm. Det sker genom röstning på Årets Förvillare. Folket både nominerar och röstar fram vinnare.

REGLER FÖR ATT FÅ EN NOMINERING GODKÄND

 • Motivera med minst 30 ord.
 • Addera minst 2-3 länkar eller referenser som ger din argumentation tyngd.

Vinnare annonseras inte i januari 2022 pga för litet intresse för nomineringen. Återkom i slutet av 2022 inför röstningen i januari 2023.

3 kommentarer

 1. Nominerar givetvis statsepimiologen och propagandisten Anders Tegnell. För att tvångsmässigt, tillsammans med sammansvurna politiker, piskat på massrädlan kring covidiotin. Tack för att du så genuint bedrägligt vilseledde det svenska folket angående PCR-test och icke existerande överdödlighet. Även fast PCR-testet inte kan diagnosera infektion och det aldrig fanns någon överdödlighet. Nobelpristagaren och PCR-testets skapare Kary Mullis vänder sig i sin grav, då han påpekat detta faktum angående sitt eget test. Från början…

  Tack Anders för dina bedrägligheter i covidiotin. Bravo!

  Här är några artiklar. Det finns hur många som helst om bedrägeriet.

  https://sverigesradio.se/artikel/7551365

  https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2021/juli/skarpt-rekommendation-om-testning-for-covid-19-efter-utlandsvistelse/

  https://www.altinget.se/artikel/folkhalsomyndigheten-vilseledde-om-pcr-testerna

  1. AT har tolkat faran med C19 för strängt? Ny ’take’ för mig. Hade du föredragit leva 2020-2021 i annat västland än Sverige?

Kommentarer är stängda.