• DEMOKRATI OCH YTTRANDEFRIHET

  är inget vi kan ta för givet. Nu senast var demokratiministern (!) ute och ville inskränka vår frihet att tala sanning på Internet. Att vaccinationsindustrin lurar oss med falsk information verkar dock inte bekymra ministern trots att en halv miljon svenska tjejer nu riskerar att få sina liv förstörda – för ingenting.

  ÅRETS FÖRVILLARE 2016

  Team Kostdemokrati har utsett demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) till årets förvillare 2016 – för att hon aktivt agerar för att underminera demokratin (!) genom att säga sig vilja begränsa vår yttrandefrihet. Ett högst anmärkningsvärt och ofattbart agerande av vår kultur- och demokratiminister.

  Till ministerns personliga försvar ska nämnas att hon sannolikt bara lyder order och kanske inte förstår vad hon medverkar till. Hon promotar propaganda och medverkar till att inskränka folkets möjligheten att sprida sanningar som inte är ”politiskt korrekta”.

  Läkemedelsindustrin har redan etablerat ett monopol på våra liv och skattepengar. Ska de nu även få ett ”sanningsministerium”?

  Ministerns agerande mot folkets rätt att tala fritt är synnerligen allvarligt och om inte regeringen agerar så faller ansvaret tungt på dem inför nästa val 9 september 2018.

  http://www.kostdemokrati.se/midi/2017/01/04/minister-alice-bah-kuhnke-mp-utsedd-till-arets-forvillare-2016/

  Reply
 • Submit a Comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  %d bloggare gillar detta: