Nominera Årets Förvillare 2018

Årets förvillare 2014Nu är det dags att nominera Årets Förvillare för 2018. Låt oss åter göra Sverige till ett hederligt land med ett gott rykte och med hederliga medborgare, myndigheter, företag, politiker, public service och massmedier.  Nominera därför en kandidat till debattpriset Årets Förvillare.

REGLER FÖR ATT FÅ EN NOMINERING GODKÄND

 • Du måste motivera med minst 30 ord.
 • Du måste lägga till minst 2-3 länkar/referenser som ger din argumentation tyngd.

Övrigt

 • Nominera mha kommentarsfältet eller kontaktformuläret nedan.
 • Nomineringen stängs senare i december och därefter påbörjas röstningen.
 • Vinnare annonseras första veckan i januari 2019.

Nominering stängd – se resultat

6 kommentarer

 1. Vilken person och/eller vilken organisation vill du nominera för 2018?:
  Strålsäkerhetsmyndigheten

  Varför vill du nominera denne organisation, myndighet, tidning eller person?:
  Vill nominera ssm då de ger felaktig information om riskerna med strålning och därmed döljer alla resultat från oberoende forskning.

 2. Nominerad: Annie Lööf

  Motivering 1: Årets förvillare måste tilldelas Annie Lööf. På ett flagrant sätt har hon söndrat Alliansen för egen vinning. Lagt en ”Rökridå” runt sina motiv. Oärlig om sitt uppsåt. Heligt förbund med krafter som skall hjälpa Annie bli Sveriges första kvinnliga Stadsminister. Annie är orsaken till att Svenska folket inte längre vet vad som gäller och att våra röster inte haft nåt värde för att forma Sveriges politiska framtid!  / GN

  Motivering 2: Som till sina väljare sagt och säger att hon vill att Alliansen ska styra Sverige och sedan själv avslöjar att detta är en lögn. / Mats J C Wiman

  Motivering 3: Ingen har som Annie Lööf förvillat det svenska folket map vad hon vill och vad hon står för. Kanske man kan ana bortom horisonten att hon med varje till buds stående medel, vill bli statsminister. Någon större förvillare har vi inte i Sverige. / Bertil Lindqvist

  Nominatorer: GN, Mats J C Wiman, Bertil Lindqvist

 3. Nominerad: Peter Wolodarski

  Motivering: Han fortsätter att ljuga om att PS får utstå hat och hot fort de får kritik.

  Nominator: Zhamuelboij

 4. Nominerad: Mats Reimer

  Motivering: Han förföljer patientgrupper som har det speciellt svårt att bli acceptetade är svaga och har svårt att bli hörda i vården, där det ofta saknas forskning och behandling som fungerar som t.ex ME/CFS, Borelia, Sköld körtel sjukdomar. Han är barnläkare och har ingen erfarenhet av att möta o behandla dessa patientgrupper som han förföljer.

  Nominator: Christina Lindahl

 5. Nominerad: Mats Reimer

  Moivering: Barnläkare Mats Reimer som ger sig på allt och alla som vill föra forskningen fram vad gäller sköldkörtelbesvär, som hypotyreos och hypertyreos. Han går ut i media om ämnet som om han är expert men bortser ifrån att det är endokrinologer som är expert på ämnet. Få vet varför han har inriktat sig på just sköldkörtelbesvär. Han bör hålla sig till de ämnen han behärskar. Sköldkörtelbesvär drabbar i huvudsak kvinnor och är det kanske hans syn på kvinnor som egentligen lyser igenom?

Kommentarer är stängda.