Patrik Sjöberg om Christer Fuglesang och VoF: gossarna från VoF bör anlita PR-expert

Patrik Sjöberg Patrik Sjöberg konstarerar att inkorgen på bloggen och på Facebook var full av meddelanden från pojkarna från Vetenskap och folkbildning som anordnade jippot där Christer Fuglesang skulle bevisa sin odödlighet. Sjöberg skriver på sin blogg den 12 juli att gossarna i föreningen inte är nådiga och verkar vara de enda som tycker att experimentet var en 100% framgång.

Patrik Sjöberg skriver:

”Vetenskap och folkbildning vill ha det till att det minsann var jag som svamlade och hade problem att uttrycka mig och dessutom verkade påverkad av någon substans.”

”Nu var det ju så att den gode Christer gjorde ett minst sagt förvillat intryck och om det berodde på tabletterna eller kanske lite för mycket alkoholhaltigdryck innan sändning kan inte jag svara på men en sak är säker NASA hade lämnat Fuglesang vid uppskjutet om han hade dykt upp i det skicket som han gjorde till Debatt.”

Sjöberg berättade på SV Debatt att han själv och många av hans sportkollegor är regelbundna användare av homeopatisk medicin. Något chockad av ett första möte med VoF avslutar Sjöberg sin bloggpost bla med kommentaren:

”Nästa gång ni vill få era 15 minuter så anlita någon pr expert som ser till att alla sköter sitt och ser till att ni inte uppträder som förlästa rättshaverister som inte har flyttat hemifrån.”

Läs hela inlägget: Kan Båstad vara hårdare än Almedalsveckan?