Minister Maria Larsson nomineras till Årets förvillare 2012 för vaccinhets

Maria Larsson är Barn- och äldreminister på Socialdepartementet

”Min vision är att det ska bli lättare att leva i Sverige. Barn ska kunna ha en trygg uppväxt med närvarande vuxna och utan droger”.

Källa: Regeringen.se

Motivering

Min motivering är Maria Larssons blinda tro på ”experter” och att utan eftertanke med glittrande ögon hösten 2009 stå på presskonferenser och prångla ut svininfluensavaccinet till folket. Nu två år senare, när biverkningarna uppdagas i sin fruktansvärda klarhet, säger hon till SVD –När det gäller vaccinering och vaccintillgång bygger våra förberedelser helt och hållet på vad expertisen på området förordar.

”När det gäller vaccinering och vaccintillgång bygger våra förberedelser helt och hållet på vad expertisen på området förordar. Regeringen har naturligtvis ett övergripande ansvar men måste lita på experterna, upprepar hon flera gånger.” / SVD, Maria Larsson: Vi måste lita på experterna

Jag anser att Maria Larsson platsar bra som Årets förvillare. Med en sådan minister, kan vi skrota resten av resterna av vår demokrati och istället sätta dit en teknokrat. Hon har som folkvald minister, genom att undvika tänka en egen tanke, missförstått sitt uppdrag och lämnat över makten till läkemedelsindustrin.

/ Anders Jansson redaktör för www.folkvet.nu

Mer

”Vetenskapen i andra hand”, SVD

”De drabbade unga bör ersättas av staten”, SVD

En kommentar

Kommentarer är stängda.