Mats Reimer nomineras till Årets Förvillare 2014

Närhälsan i Mölnlycke,  den bloggande barnläkaren Mats Reimer [och dennes chef] nomineras till Årets Förvillare 2014. Reimer fick även 2012 priset Årets förvillare bla för att Reimer torgför Vyvanse genom ett förtroende han fått av läkemedelsbolaget Shire under lanseringen av amfetaminpreparatet på barnmarknaden i Europa.

Motiveringar gällande 2014:

Sten: För att chefen [Jessica Sommerfors-Holm] på Närhälsan i Mölnlycke [Barn- och ungdomsmedicin i Mölnlycke] inte ser det arroganta i att en av deras läkare förkastar risker med elektromagnetisk strålning och istället menar att de elöverkänsliga kan behöva psykiatrisk hjälp samt att barnpsykiatrikern [korrigerat: barnläkaren] Reimer sprider ofta ovetenskapligt åsikter som medicinsk kolumnist på Dagens Medicin.

En läkare [Mats Reimer] som inte står på patientens sida. Det är många som ledsnat på denna läkares mobbande av sjuka och som kör en egen agenda om sjukdomar. Han hetsar mot alla alternativ och förespråkar massmedicinering mot ADHD. / Anonym

För att Mats Reimer anser att personer som drabbats av kronisk borrelia lider av psykiska problem, att de fått för sig att de är sjuka, men bara är kverulanter eller SVBK (Svider värker bränner kärringar). / Anders

Hans [Mats Reimer] delaktighet i lobbandet för läkemedelsindustrin och attackerna på alternativ medicin/behandling. Exempel från Dagens Medicin. / Det Sovande Folkets Skribent:

2 kommentarer

  1. Det finnsen elak och okunnig läkare som hete Mats reimer, han påstå att han kan allt särskilt om borrelia och co infektion, tyvär han kan ingenting, han förstör och mobbar dessa pasienter i al hans makt. Han ska inte vara där!

    1. Fattas bara att Mats Reimer eller någon nära drabbas. Då blir det annat ljud i skällan!!

Kommentarer är stängda.