Smittskyddsinstitutet och Annika Linde nomineras till Årets förvillare 2011

Motivering:
Årets förvillare 2011”Jag vill anmäla Smittskyddsinstitutet och deras språkrör Annika Linde som medverkade till hysterin kring svininfluensan i Sverige och nu orsakat ett nedsatt förtroende för inte bara skolmedicin utan även vaccinationsprogram. Smittskyddsinstitutet och Annika Linde har därmed ansvar för att svenska folket har skadats immunologiskt och neurologiskt och där narkolepsin bara är toppen på ett isberg. Trots läkemedelsindustrins enorma mediauppbackning för vaccinering som de väl fått gratis, utan att betala för det eller muta sig till, så kämpar provaccineringskampanjer från våra största medier i motvind. Svenska folket har svängt rejält och vill inte ha vaccinering. Koordinator för detta torde vara inköpta konsulter men huvuduppdraget har Smittskyddsinstitutet och dess ansvarige för information och marknadsföring vilken är Annika Linde.” / Börje Peratt

DN: Många struntar i influensasprutan

SVD: Tvekan till spruta mot influensa

SVD: Drabbade av narkolepsi får 50 000 kronor

SVD: Färre än väntat dog i svininfluensa

DN: ”Cirka 50 svenskar kommer att dö”

SVD: Fult spel bakom Tamiflu

En kommentar

  1. Demokratur ”I en demokratur (notera ordet noggrant) råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps.”

    Den svenska modellens samhälle är som det är, tyvärr tyvärr… 😥

Kommentarer är stängda.