Röstning på Årets Förvillare 2019

Foto: Maura Silva. Licens: Unsplash.com
Foto: Maura Silva. Licens: Unsplash.com

RÖSTA. Härmed inleds folkomröstningen för att se utse Årets Förvillare 2019. Kandidaterna redovisas nedan. Omröstningen pågår fram till och med första veckan i januari 2020. Vinnare meddelas runt den 7 januari alternativt när minst 3000 röster kommit in.

Läs mer om varför kandidaterna nominerats:

Välj nedan Årets Förvillare 2019 [röstning stängdes kl 09:45, 7 jan 2020]

Du kan rösta på max 2 st kandidater.

Röstresultat 2020 för Årets Förvillare 2019.
Röstresultat 2020 för Årets Förvillare 2019.

26 kommentarer

 1. Varför är det ingen i regeringen som begär ett entledigande av denna person/Statsministern, som tillåts köra landet Sverige i sank är en fråga man kan ställa sig.
  Finns det verkligen ingen enda vettig inom regeringen som vågar utmana honom och avsätta honom!?
  Vad har hänt med det politiska ansvaret mot den uppgift man tog på sig då man blev utsedd av folket att leda landet som sin huvudsakliga uppgift i riksdagsarbetet.
  Sorgligt är allt man kan sammanfatta ansvaret för detta spektakel.

  1. Men hallå, Löfvén är ju regeringschef !!

   Gör klart för dig skillnaden mellan Regering och Riksdag !!

   Att däremot något av riksdagspartierna inte väcker misstroendevotum mot Löfvén är dock förvånande, å andra sidan är det ett bevis för att alla partier (inkl SD) är en kontrollerad opposition.

   1. Exakt, tänk om folk i största allmänhet kunde fatta detta!!
    Inom parentes. för din kännedom Jan Norberg ;SD* har försökt, men fick inte stöd i Riksdagen**, därav sitter dåren kvar att utöva sitt maktmissbruk i denna nu korrupta icke demokratiska regim styre 🙁 * ” SD väcker misstroende mot Löfven”; https://www.expressen.se/nyheter/sd-vacker-misstroende-mot-lofven-i-morgon/ ”SD kommer att väcka misstroende mot Morgan Johansson”
    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sd-vacker-misstroendeforklaring-mot-morgan-johansson
    ** ”Inget stöd i riksdagen för att fälla justitieministern”https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/nal28B/harda-orden-mellan-lofven-och-akesson ” SD röstar ensamt mot Löfven ” https://www.dn.se/nyheter/politik/sd-rostar-ensamt-mot-lofven/ ”Riksdagen röstade nej till Sverigedemokraternas begäran om att rikta en misstroendeförklaring mot statsminister Stefan Löfven (S).” https://www.riksdagen.se/sv/aktuellt/2017/sep/15/ingen-misstroendeforklaring-mot-statsministern/

 2. Instämmer sannerligen i att S. Löfven är en värdig kandidat till denna nesliga utnämning! Men röstar ändå för Strålsäkerhetsmyndigheten, då de absolut inte gör det de ska. Skyddar befolkningen mot den sant livshotande, på så många plan, utrullningen av 5G t ex!

  1. Birgitta, SSM har inget juridiskt ansvar för om svenska befolkningen skulle skadas av strålningen från trådlös teknik, detta juridiska ansvar har bara tillverkare av strålningsprodukter (t ex Ericsson) och de som monterar dessa basstationer (t ex Telia). SSM har däremot regeringens order att inte sätta käppar i hjulet för utbyggnaden av trådlös teknik, t ex 5G, så de gör vad de är ålagda.
   SSM ska arbeta för att skydda miljö och människor från skadlig strålningspåverkan, men kan inte dömas om någon blir skadad.

 3. Vad är det för omröstning med bara 4 alternativ?
  Tycker inte det finns en enda trovärdig politiker i det här landet för närvarande.
  Möjligen Sjöstedt.

  1. Det är få som känner till denna omröstningsblogg därav väldigt få nomineringar. Nästa år kanske fler känner till den. Det finns ingen som förhindrar att fler omröstningar sker per år om intresset finns.

 4. Fick min röst för att han är ytterst ansvarig för vad som händer i Sverige nu, där han sitter som Statsminister.
  Hur kan det förekomma, att miljarders kronor betalas ut till personer med olika identiteter, som dessutom bor i utlandet?
  Hur kan det förekomma, att pensionärer , som arbetat ett helt arbetsliv, får under 10.000.- ut i månaden?
  Hur kan detta tillåtas? Svara på detta, folkvalda Statsminister.

  1. För få orkar/ vågar engagera sig ,när ”maktapparaten” på alla plan förhindrar att information om vad som kommer att kväva Sverige ” kommer ut” !!!
   Alternativ media och andra länders info om hur Sverige har en landsförrädande regering är livsviktigt.
   läs Barcelonaavtalet som kommer att Islamisera Sverige inom snar framtidi

 5. Stefan blir vald till århundradets förvirrade förvillare helt klart som jag spådde redan från början.

 6. En regering som vill ändra på ALLA lagar för ”klimatets skull” men vill tvinga på folket 5G som kommer att kräver enorma mängder av energi som kommer förestöra allt genom strålningsnivåer som varken växter eller djur eller människor tål!
  Redan nu med 3G, 4G…lider allt fler av strålningsrelaterade sjukdomer såsom depressioner, sömnlöshet, stresssymptom, tinnitus, yrsel, extrem trötthet som inte går att vila bort, utmattning och i slutändan cancer. Allt detta har ökat otroligt mycket efter införandet av den trådlösa tekniken!!!!!
  Så för mig blir det dött lopp mellan Löfven, Isabella och SSM

 7. Stefan Löfven är den bästa ledare Sverige kan ha just nu. Och varför klanka på Strålskyddsmyndigheten som ger neutral information – något helt annat än förvillarsajten ”Strålskydds-nånting”.

  1. Svar till: Erik Rodenborg

   Aretsforvillare.nu är en demokratisk plats för omröstningar där folket utifrån en förtryckt position får möjligheten uttrycka sitt missnöje mot makten…

   Dessutom kan de maktmänniskor som får utmärkelsen benådas. Den möjligheten finns inte hos VoF och VoF.se fokuserar ofta på att angripa de svaga. Se bara på hur de i princip bakom stängda dörrar hängt ut personer sedan 1987.

   Men vi vet att Aretsforvillare.nu (som lanserades 2011) inspirerat VoF.se att ta sig modet att ge sina utmärkelser till ”maktorganisationer” som stora TV kanaler etc. Så vi har faktiskt bidragit till att VoF:s mobbarpris höjts till en högre etisk nivå.

   1. ”…där folket utifrån en förtryckt position får möjligheten uttrycka sitt missnöje mot makten”… NewsVoices läsekrets är knappast representativa för ”folket”. För att nu uttrycka det lite försiktigt.

    1. NewsVoice läsekrets representerar säkert 3-4 miljoner människor i Sverige. Dessa människor läser även eller kanske främst MSM och sedan jämför de vad de läser.

     De som röstar här är säkert en större läsekrest. För att fastställa vilka dessa är skulle det behöva genomföras en enkätundersökning.

     Flera av SMS-tidningarna representerar idag allt färre boende i Sverige och det håller på att ske en omfördelning av var folk riktar sina sympatier. De nya svenska nätmedierna har idag ett stort och växande inflytande.

 8. Årets Fövillare är strålskyddsmyndigheten som
  Grovt missköter sitt uppdrag gentemot den svenska allmänheten och
  Undan håller fakta forskning och vetenskap om elektromagnetisk strålning.hjälper till att strålskada en hel befolkning.

 9. Det finns, gudskelov, många nationer som leds av patrioter och inte idioter. Dessa patrioter blir oftast felciterade och misstänkliggjorda av våra mediala verksamheter, som inte verkar förstår vad som håller på att hända. Trump är väl den mest påpassade patrioten, f.närv. allt han gör kontrolleras in i minsta detalj.
  Jag undrar hur djupt hål våra egna journalister ska gräva innan de förstår att de aldrig kan ta sig ur detta egentillverkade hål. Vem vill i framtiden veta vad dessa dödgrävare har för åsikter.

 10. Var är kandidater som verkligen hör hemma här? Jimmi Åkesson, Fredrik Reinfeldt, Ulf Kristersson, Annie Lööf?

  1. Ingen nominerade dem. Bloggen Aretsforvillare.nu är ännu så länge relativt okänd och folk i allmänhet visar generellt lågt engagemang att påverka politikerna i en positiv riktning.

Kommentarer är stängda.